Pelan Ganjaran
Sukeri Mohamed
019-6677127
sukeri@gmail.com


username mesti di isi.
password mesti di isi.

Lupa PasswordAhli Online : 653
Ahli VIP : 74
Ahli Percuma : 496


 

One XOX menyediakan beberapa plan ganjaran kepada ahli ahlinya. Plan ganjaran ini adalah sebagai menghargai ahli ahli yang menyumbang kepada perkembangan One XOX.

Plan Ganjaran 1: PENGGUNA ONEXOX.

Dalam plan ganjaran ini, anda boleh bermula sebagai PENGGUNA ONEXOX, hanya dengan modal permulaan RM10 sahaja. Sebagai pengguna ONEXOX, anda boleh rekomen rakan rakan anda untuk melanggan perkhidmatan ONEXOX (User Get User atau UGU).

Sebagai PENGGUNA ONEXOX, anda akan diberi ganjaran 6% setiap kali User anda top up.

User anda boleh beli top up di mana mana sahaja. Setiap kali mereka top up (walaupun anda sedang tidur) anda akan dapat ganjaran tersebut. Ini adalah pendapatan pasif. Selama mana rakan anda menggunakan perkhidmatan ONEXOX, selama itulah anda akan dapat ganjaran tersebut. Walaupun rakan anda telah pencen, rakan anda akan terus guna telefon. Kesetiaan terhadap perkhidmatan ONEXOX adalah sangat tinggi, kerana perkhidmatannya yang sangat menjimatkan..

Plan Ganjaran 2: SUB DEALER.

Anda boleh upgrade dari PENGGUNA ONEXOX kepada Sub dealer. Atau jika anda mahu, anda boleh join ONEXOX terus sebagai sub dealer.

Untuk menjadi Sub dealer, modal permulaan yang diperlukan adalah RM90.

Sebagai Sub dealer anda akan menikmati ganjaran sebanyak 10% dari top up PENGGUNA ONEXOX di level 1 dan 2% di level 2 anda.

Jika anda dapat menaja 20 orang pengguna anda akan dinaikkan pangkat sebagai Dealer/ Sebagai Dealer anda akan menikmati ganjaran yang lebih banyak iaitu:
10% di level 1
2% di level 2
2% di level 3
1% di level 4

Jika anda sangat aktf anda akan dinaikkan pangkat ke
Super Dealer - ganjaran hingga level 6
Area Dealer - ganjaran hingga level 8
Master Dealer - ganjaran hingga level 10

 

Introducer


Sukeri Mohamed
019-6677127
sukeri@gmail.comAhli Online : 653
Ahli VIP : 74
Ahli Percuma : 496