Peluang Berjimat Sambil Menjana Pendapatan Dengan Telefon Anda Bersama ONEXOX




Sukeri Mohamed
019-6677127
sukeri@gmail.com


username mesti di isi.
password mesti di isi.

Lupa Password



Ahli Online : 6
Ahli VIP : 74
Ahli Percuma : 488






Dari: Sukeri Mohamed.
Re : Cara Mudah Jana Pendapatan Berterusan Setiap Bulan

Salam sejahtera saya ucapkan kepada anda.

Terima kasih kerana melayari laman web saya. Jika anda pernah terfikir untuk masuk program buat duit dengan prepaid, anda perlu membaca mesej ini. Ianya telah mengubah hidup saya dan tidak mustahil, mungkin anda juga.

Saya telah mencuba pelbagai "peluang perniagaan" dan kebanyakannya tidak mendatangkan hasil seperti yang diharapkan dan saya juga hampir berputus asa.

Tapi akhirnya saya menemui satu peluang yang betul-betul boleh membantu saya. Saya tidak tahu berapa banyak telah saya habiskan dalam pencarian itu (terlalu banyak sampai tak nak tengok semuanya!) tapi saya tetap juga cari.

Hari ini saya ingin bercerita tentang program yang telah menarik saya keluar daripada masalah kewangan.

Program ini ialah Perniagaan KAD SIM Onexox. Tapi sebelum anda kata, "Ah, jual top-up lagi", anda silap. Ini bukan program jual top-up. Ini adalah program baru daripada syarikat Onexox

Perniagaan Kad SIM Onexox ini kekuatannya datang daripada betapa mudahnya mereka boleh membeli top-up di mana saja. Lebih tepat mereka tidak perlu membeli top-up daripada anda.

Mereka boleh pergi ke mana-mana Stesen Minyak, 7Eleven, Pejabat POS, Online Banking serta mana-mana kedai yang ada mesin e-Pay.

Ya, anda tidak perlu susah-susah untuk menjual top-up kepada mereka dan anda akan mendapat pendapatan pasif setiap kali mereka top up kad SIM yang anda jual kepada mereka.

Jika anda fikir anda perlu menukar nombor telefon untuk menggunakan kad SIM ini, anda silap. Anda boleh guna nombor lama anda tak kira sama ada nombor lama tu adalah prepaid atau postpaid.

Sama juga dengan kawan-kawan anda. Mereka boleh guna kad SIM yang anda jual kepada mereka dan masih lagi menggunakan nombor yang sama. Jadi, tidak ada masalah untuk anda dan kawan-kawan anda untuk bergayut dan bersms di handphone mereka sambil mendapat duit pada masa yang sama.

Bagaimana pula dengan potensinya?

Well... seperti yang yang saya katakan, tidaklah banyak mana. Tapi ada benda menarik yang saya ingin tunjukkan kepada anda. Minimum top-up bulanan untuk layak dapat komisyen dalam program ini hanya RM30 sahaja. Tapi kita berdua pun tahu orang guna lebih daripada itu setiap bulan.

RM10 sekejap je. Terutama sekali kalau jenis yang suka call orang. Berikut adalah dua jenis bonus yang anda boleh dapat dari program ini:

BONUS MENAJA ( Direct sponsor 1 level )

Apabila anda mengajak kawan anda join sebagai Sub Dealer Onexox maka anda akan mendapat bonus sponsor RM20. Bonus ini anda dapat sekali sahaja. Bonus ini dibayar pada 15hb.

BONUS REFERRALS DEALER ( 4 level )

Pendapatan dari bonus ini adalah berulangkali dan ada empat level.

Level 1, 10%
Level 2, 2%
Level 3, 2%
Level 4, 1%

Jika anda dan group anda aktif menaja anda akan dapat title SUPER DEALER dan komisyennya hingga level 6 seperti berikut:

Level 5, 1%
Level 6, 1%

Jadi kalau anda sendiri pujuk 10 orang, ianya akan menjadi seperti ini, kita anggap setiap orang gunakan prepaid RM30 sebulan:

RM30 x 10% x 10 orang = RM30.00 komisyen anda di level 1

Sedikit kan? Kalau setiap orang yang anda ajak pun ajak 10 orang, ianya akan jadi begini:

RM30 x 2% x 100 orang = RM60.00 komisyen anda di level 2

Woops. RM90... SEBULAN. Tapi itu MASIH LAGI sedikit. Bagaimana kalau setiap orang di atas pun ajak seramai 10 orang? Jawabnya anda akan mendapat:

RM30 x 10% x 10 orang = RM30 komisyen anda di level 1
RM30 x 2% x 100 orang = RM60 komisyen anda di level 2
RM30 x 2% x 1000 orang = RM600 komisyen anda di level 3
RM30 x 1% x 10000 orang = RM3000 komisyen anda di level 4

Campur semua sekali anda dapat RM3690.00 sebulan!!!

Ooh... dalam sebulan macam-macam saya boleh buat dengan duit sebanyak itu. Saya pasti anda juga ada macam-macam yang nak beli kalau dapat duit tu.

Itu hanyalah contoh mudah dengan penggunaan prepaid cuma RM30 hingga level 4 sahaja. Bagaimana jika anda layak hingga level 6 dan ada yang top up lebihh RM30. Dah tentu income capai 5 angka macam testimoni ni.

Saya tak tahu tapi ramai orang di luar sana yang gian berSMS dan berwhatsapp dengan kawan-kawan, bergosip dan berborak sehingga larut pagi.

Bayaran komisyen ini akan dibayar pada setiap 15 hari bulan terus ke akaun bank anda.

Bayangkan anda tak perlu susah payah top-upkan untuk mereka tapi anda masih lagi boleh mendapat komisyen. Duduk di rumah, tengok TV tapi duit masuk ke kantung anda setiap masa.

Mudah bukan?

Bagaimana pula dengan cajnya? Adakah lebih tinggi daripada telco lain? Tidak sama sekali...

Kadar panggilan kami ialah 12 sen seminit ke semua rangkaian untuk 10 nombor Friends and Family. Tanpa Friends and Family pula cuma 18 sen seminit sahaja.
Telco lain kebanyakannya menawarkan kadar panggilan sebanyak 36 sen hingga 39 sen seminit.

INGAT! Anda tidak perlu menukar nombor anda untuk menggunakan Onexox ini. Tidak sama sekali. Mari kita lihat apa yang akan anda dapat jika menyertai program ini bersama kami:

 

Laman web untuk anda menaja secara online / SMS / Whatsapp
Onexoxprepaid.com/username anda
Kad SIM Onexox dengan kredit RM5
1800 sms percuma [Onexox ke Onexox]
Tempoh aktif kad sim selama 2 tahun 4 bulan
Group support Whatsapp / Telegram
Pendapatan lumayan dan berterusan setiap bulan

Masih kurang jelas atau tidak faham apa yang saya cuba sampaikan di sini. Sila tonton video di bawah supaya anda dapat gambaran yang lebih jelas.

Persoalan anda akan rugi tidak timbul langsung jika anda menggunakan prepaid Onexox. Ingin mencuba bagaimana program ini boleh mengubah hidup anda?

Hanya tekan butang join di bawah untuk DAFTAR PERCUMA dulu dan saya akan membantu anda menjadi seorang yang berduit. Saya pernah susah dan saya tidak mahu anda susah seperti saya.

Setiap kali kawan anda call atau sms orang, mereka akan memberi anda duit. Anda tidak perlu lagi berkerut kepala fikir kenapa kredit anda cepat sangat habis kerana anda sudah mempunyai modal sampingan untuk mendapatkan topup.

Peluang ini masih lagi tidak diketahui ramai. Tapi apabila ramai dah tahu, anda mungkin terpaksa bersaing dengan ramai orang. Cuba dapatkan sebelum itu berlaku.

Saya harap anda juga berjaya,


P.S Peluang yang hebat tak selalu datang dan kejayaan tidak menunggu sesiapa - hanya mereka yang sanggup mengambilnya sahaja yang akan berjaya.

Sukeri Mohamed
019-6677127
sukeri@gmail.com
Onexoxprepaid.com/admin

Introducer


Sukeri Mohamed
019-6677127
sukeri@gmail.com



Ahli Online : 6
Ahli VIP : 74
Ahli Percuma : 488